Vážený zelenáči, úterý 5.7.2022 a středa 6.7.2022 jsou svátky a zelená příšera odpočívá. Balíčky odešle ihned ve čtvrtek! Děkujeme za pochopení!
Blog
Jaký je rozdíl mezi CBD a CBG?
17.05.2022 CBD & CBG
Jaký je rozdíl mezi CBD a CBG?
Možná sis u nás všiml, že kromě CBD máme v nabídce i CBG. Neboj, nejedná se o překlep, ale o jednu velmi zajímavou látku v konopí. Pojďme se na ni pod... číst celé
O kratomu vědecky
10.05.2022 Kratom
O kratomu vědecky
Dnes se podíváme na kratom, jeho aktivní látky, a původ trochu hlouběji než je u nás zvykem. Jak jsou na tom vědecké studie o kratomu, jak se kratom z... číst celé
GreenBeast farmy
08.05.2022 Kratom
GreenBeast farmy
Zajímalo Tě někdy odkud náš kratom bereme a jak to vlastně funguje? Tyto taje Ti odhalíme v tomto článku! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace

Pokud si s něčím nevíš rady 🤔 nebo Ti není něco jasné, určitě si s námi zachatuj🗣 nebo napiš nám email.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

 

1. Udělujete tímto souhlas Rostislavu Haláčkovi, adresou Zahořánky 29, 381 01, IČ: 08759006 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
- emailovou adresu.

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
a. zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem
a. zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje.
- požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
- vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
- u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
- nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
- požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.





Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
© Green Beast™