Blog
Co je to HHC? 
26.07.2022 HHC
Co je to HHC? 
HHC je poslední dobou v čím dál tím větším středu pozornosti, ačkoli v České republice je tento kanabinoid ještě poměrně neznámý. HHC neboli hexahydro... číst celé
Jaký je rozdíl mezi CBD a CBG?
26.07.2022 CBD & CBG
Jaký je rozdíl mezi CBD a CBG?
Možná sis u nás všiml, že kromě CBD máme v nabídce i CBG. Neboj, nejedná se o překlep, ale o jednu velmi zajímavou látku v konopí. Pojďme se na ni pod... číst celé
Mitragyna Hirsuta versus Mitragyna speciosa - jaký je rozdíl?
26.07.2022 Kratom
Mitragyna Hirsuta versus Mitragyna speciosa - jaký je rozdíl?
Kratom se stává čím dál tím populárnější a spousta lidí hledá nějaké jeho alternativy. Nejčastějším důvodem je to, že kratom je stále ve spoustě zemí ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace

Pokud si s něčím nevíš rady 🤔 nebo Ti není něco jasné, určitě si s námi zachatuj🗣 nebo napiš nám email.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

 

1. Udělujete tímto souhlas Rostislavu Haláčkovi, adresou Zahořánky 29, 381 01 Český Krumlov, IČ: 08759006 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
- jméno / přezdívku;
- emailovou adresu;
- fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
a. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:
a. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
- požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
- vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
- u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
- nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
- požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.





Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
© Green Beast™